FAQ

Wespenwaasland.be

Nu ook in de regio's Brugge, Damme, Brussel en Leuven!Onze visie: altijd de snelste en goedkoopste!


Uw specialist in het verdelgen van wespen aan de laagste prijs en meestal binnen de 24h ter plaatse!Veelgestelde vragen:

Zijn jullie echt de goedkoopste?

Ja, wij zorgen voor de goedkoopste wespenverdelging in de opgegeven regio's! Wij gebruiken net dezelde producten als de brandweer om wespen te verdelgen, maar wij kunnen veelal sneller ter plaatse komen. Last van een wespennest? Bel ons gerust!Kan ik zelf wespen verjagen?

Er zijn producten op de markt voor particulieren, maar deze zijn niet zo sterk als de onze. Deze werken veelal minder efficiënt en bovendien is er gevaar op wespensteken. Onze dienst is vaak goedkoper dan het product in de winkel!Kan er een wespennest in een boom zitten? (wespen in boom)

Wespen bouwen graag nesten in bomen of hagen. Ook tuinhuizen of stallen zijn geliefd.Kan er een wespennest in de grond zitten? (wespen in grond)

Dit kan ook, er zal dan een klein gaatje te zien zijn waar de wespen in- en uitvliegen.Kan er een wespennest in de spouw zitten? (wespen in spouwmuur)

Ja, meestal kruipen de wespen langs een kleine opening in de spouwmuur. Er kan ook een wespennest op het dak zitten onder de dakpannen.Moet ik mijn huisdieren binnenhouden na een verdelging?

Het is belangrijk om huisdieren zeker 1 à 2 dagen weg te houden van een nest dat verdelgd is, bij voorkeur op een minimumafstand van 5 meter. Er kan nog activiteit zijn van enkele wespen en deze kunnen ook uw hond of kat aanvallen. Als een kat enkele van de restanten van het gebruikte product oplikt, dan kan deze hiervan braken. Het is altijd de verantwoordelijkheid van de eigenaar om het huisdier hiervan weg te houden.Wat moet ik doen bij een wespensteek?

Het houden van een hittebron (bv. kaars of sigaret) enkele millimeters boven de wespensteek kan helpen, omdat hitte voor ontbinding van het gif zorgt. Let wel dat dit vrijwel meteen na de steek moet gebeuren. Het gif eruit zuigen kan ook, maar dan moet dit ook binnen de minuut gebeuren. Bij wespensteken in de halsstreek en de mond is het aangeraden zo snel mogelijk naar spoed te gaan, omdat dit voor zwelling kan zorgen die de luchtwegen afsluit. Ook bij gekende allergie wordt dit aangeraden. Nadien kan verkoeling of een insectenbetenzalf (bv. Purigel) voor vermindering van de jeuk of het brandend gevoel zorgen.Is het invullen van het contactformulier steeds vrijblijvend?

Ja, dit is steeds vrijblijvend tot er een mondelinge afspraak is gemaakt. Wij bellen u steeds zelf op om een afspraak vast te leggen voor het verdelgen van de wespen.Mijn regio staat niet tussen de opgegeven regio's. Kan ik dan beroep doen op uw diensten?

Voor regio's buiten de opgegeven regio's zijn de prijzen op aanvraag. U kunt dit steeds aanvragen via het contactformulier op de website.Waarom heten jullie 'Wespen Waasland' als jullie ook in andere regio's werkzaam zijn?

Deze firma is opgestart als een kleine onderneming enkel in de regio Waasland. Na enige tijd vond er uitbreiding plaats naar andere regio's.